U bent hier

KAM SERVICE

Is uw schapenvacht niet meer zo mooi als dat die was? Zijn de haren geklit of dof geworden? Wij kunnen uw vacht door onze kam en bügel machine halen, hierdoor krijgt het zijn volume en glans weer terug. Heeft u interesse? Lees hieronder de veelgestelde vragen voor meer informatie of neem contact met ons op

Hoe werkt de kam Service?

Door middel van onderstaand formulier kunt u ons laten weten dat u graag één of meerdere vachten wilt laten kammen. Vervolgens dient u de vacht(en) naar ons toe te sturen of bij ons langs te brengen.

Nadat wij de vacht(en) hebben ontvangen, halen wij de vacht(en) door onze kam en bügel machines. De kam machine, zoals de naam al doet vermoeden, kamt de vacht zodat deze wordt ontklit. De bügel machine strijkt als het ware de haren, dit geeft de vacht weer volume en een mooie glans.

Vervolgens sturen wij de vacht(en) naar u terug of laten wij u weten dat u de vacht(en) weer op kunt halen.

Hoelang ben ik mijn vacht(en) kwijt?

Het kan 1 a 2 weken duren voordat u uw vacht)en) terug krijgt. We proberen natuurlijk zo spoedig mogelijk.

Zijn er ook risico’s aan verbonden?

Er bestaat een klein risico dat er een scheur ontstaat in de vacht(en). Dit is afhankelijk van de kwaliteit van het leder, dit kan van een klein scheurtje zijn tot in zeldzamere gevallen een grote scheur. In de meeste gevallen kunnen wij dit repareren door het leder weer aan elkaar te naaien.

Wij staan niet garant en geven ook geen vergoeding, het risico is dus volledig voor u.

Hoe moet ik de vacht(en) aanleveren?

U bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van uw vacht(en). U kunt de vacht(en) via een pakket dienst naar ons toesturen. Wij raden het aan om het pakket aangetekend te versturen, hierdoor bent u bij eventueel verlies verzekerd.

Het is ook mogelijk om de vacht(en) bij ons langs te brengen. Zie contact voor meer informatie over onze vestigingslocatie en openingstijden.

Hoe wordt de vacht(en) teruggestuurd?

Wij verzenden al onze pakketten met DHL Parcel. U ontvangt van ons een e-mail met daarin een Track & Trace code op het moment dat wij de vacht(en) naar u terug sturen.

Wat zijn de kosten?

Wij rekenen €12,50 per vacht voor het kammen en bügelen, dit is exclusief het retour zenden van uw vacht(en) . Het retourneren kost € 7,50 extra.

U bent zelf verantwoordelijk voor de eventuele kosten voor het opsturen de vacht(en).

Wanneer moet ik betalen?

Wij zullen een factuur meeleveren bij het terugsturen van de vacht(en), deze dient u binnen 14 dagen na ontvangst te betalen.

Komt u de vacht(en) ophalen? Dan is het ook mogelijk om bij ons te pinnen of contant te betalen.

Ik wil graag mijn vacht laten kammen
Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de registratie van uw vacht(en), facturering, retournering en in eventuele noodgevallen mocht er iets mis zijn gegaan.